KAPPERTJES

Kappertjes zijn de nog gesloten bloemetjes van de kappertjesplant, gezouten of ingelegd in azijn. De beste soort komt van het eiland Pantelleria (dichter bij Afrika dan Europa). Samen met de florale elementen van de bloem wordt een Pantelleriaans kappertje uiteindelijk de geraffineerde smaakmaker bij tal van gerechten. Uiteindelijk worden ze geleverd of in extra vergine olijfolie, of gedroogd, maar ook de gedroogde variant is interessant omdat die zich vol zuigt met het zich omringende vocht.

Medium kappertjes in zoutwater

Medium kappertjes in zoutwater

Direct beschikbaar.
600 gram
Italie, Pantelleria
Grote kappertjes 13-14mm Ø op zeezout

Grote kappertjes 13-14mm Ø op zeezout

Direct beschikbaar.
1 kilo
Italie, Pantelleria
Kapperappeltjes op olijfolie

Kapperappeltjes op olijfolie

Direct beschikbaar.
950 gram
Italie, Pantelleria
Kappertjes op zeezout

Kappertjes op zeezout

Direct beschikbaar.
70 gram
Italië
Kleine kappertjes 4-8mm Ø op zeezout

Kleine kappertjes 4-8mm Ø op zeezout

Direct beschikbaar.
1 kilo
Italie, Pantelleria
Kappertjes op Aceto Balsamico

Kappertjes op Aceto Balsamico

Direct beschikbaar.
90 gram
Italië
Kappertjesblad in EV-olijfolie

Kappertjesblad in EV-olijfolie

Direct beschikbaar.
220 gram
Italie, Pantelleria
Kleine kappertjes op olijfolie

Kleine kappertjes op olijfolie

Direct beschikbaar.
950 gram
Italie, Pantelleria
Kappertjesblad in EV olijfolie

Kappertjesblad in EV olijfolie

Direct beschikbaar.
900 gram
Italie, Pantelleria
Kappertjes op wijnazijn

Kappertjes op wijnazijn

Direct beschikbaar.
90 gram
Italië
Krokante kappertjes

Krokante kappertjes

Direct beschikbaar.
280 gram
Italie, Pantelleria