Tomaten? Welke soort?

Vraag ons over tomaten en we houden niet meer op want als we het over de ijzeren voorraad hebben zijn er zo veel varianten op dit thema! Gedroogd, als saus, gepeld in blik, halfgedroogd, zongedroogd op extra vergine olie, er is ‘confit’ van groene tomaten van Nivo Finess, maar ook alternatieven voor de klassieke ketchup, nu uit Frankrijk, van de excellente sappenmaker Alain Milliat of de ‘ketxupa’ uit Frans Baskenland, met wortel in plaats van suiker en een warm pepertje. Er valt wat te kiezen...

Passata di pomodoro Bella Veduta

Passata di pomodoro Bella Veduta

Direct beschikbaar.
580 ml
Italie
Gepelde tomaten Bellaveduta

Gepelde tomaten Bellaveduta

Direct beschikbaar.
2500 gram
Italie
Bask'Ona-Ketchupade douce

Bask'Ona-Ketchupade douce

Direct beschikbaar.
280 gram
Frans Baskenland
Handgepelde tomaten Bellaveduta

Handgepelde tomaten Bellaveduta

Direct beschikbaar.
580 ml
Italie
Bask'Ona-Ketchupade relevé

Bask'Ona-Ketchupade relevé

Direct beschikbaar.
280 gram
Frans Baskenland
Gedroogde tomaten op olie

Gedroogde tomaten op olie

Direct beschikbaar.
2,95 kilo
Italië
Sun kissed cherrytomatoes semi-dried

Sun kissed cherrytomatoes semi-dried

Direct beschikbaar.
200 gram
Italië
Groene tomaten Confit

Groene tomaten Confit

Direct beschikbaar.
750 gram
Zongedroogde Roma tomaat

Zongedroogde Roma tomaat

Direct beschikbaar.
4 kilo
Italië
Sun kissed cherry tomatoes semi-dried

Sun kissed cherry tomatoes semi-dried

Direct beschikbaar.
1 kilo
Italië