
Huei Jhih Donkere Zwarte Bonen sojasaus uit Taiwan
inhoud 420 mlArt. nr. HS01Huei Jhih donkere sojasaus is de hoogste kwaliteit sojasaus, gemaakt van inheemse Taiwanese zwarte bonen. Door een combinatie van droge en natte fermentatie ontstaat een donkerdere kleur en een rijker aroma, waardoor het geschikt is voor stoven, braden en andere gerechten.
Dit product is gemaakt van hoge kwaliteit zwarte bonen en wordt op natuurlijke wijze gebrouwen. De fermentatie duurt 6 maanden.
Het bevat geen conserveringsmiddelen, smaakstoffen.
Ingrediënten: Water, Taiwanese zwarte bonen, rietsuiker, zeezout
Product specificaties
| Artikel nummer | HS01 |
| Klasse | fles |
| Land van herkomst | Taiwan |
Omschrijving
Marushinhonke
Marushinhonke is één der laatste traditionele producenten van Kinzanji miso en bijgevolg een zeer traditioneel producent van top-soyasaus. De Yuasastreek staat bekend als het laatste bastion van traditionele sojasausproductie, en dit bedrijf is het allerlaatste dat vasthoudt aan de traditie om topkwaliteit soyasauzen te maken. Een van hun klanten is het keizerlijke hof in Japan.
Bovendien werken ze omgevingsvriendelijk en recycleren ze de soyaboonafval tot natuurlijke soyazeep.
De Tarujikomi wordt gemaakt van de japanse gele soyaboonsoort fukuyukata, een zeer geschikte soort voor miso en soyasaus. Ze wordt traditioneel gebrouwen volgens de koshiki seihu stijl, en wordt na gisting een jaar gerijpt op dennenhouten vaten. De saus is diep en zeer aromatisch en zeer elegant.
De shiroshibori is een stijl gecreëerd om delicate gerechten wel de smaak van soya maar niet de kleur mee te geven. Ze wordt gemaakt van een zeer weinig soyabonen met veel gerst. een zeer delicate soyasaus.
