
Cecina de Leon IGP Babilla Ferju
Product specificaties
Leverancier | Ferju |
Artikel nummer | 240294 |
Art. nr. leverancier | 765 |
Klasse | vacuüm verpakt |
Land van herkomst | Spanje |
Allergenen info
Kan bevatten
Omschrijving
Volgens oude traditie geproduceerd in Léon (regio Madrid) IGP houdt in dat de cecina volgens allerlei regels gemaakt wordt, maar dat het vlees daar niet vandaan hoeft te komen. De enige ingredienten die bij de productie worden hgebruikt, zijn rundvlees en zout. Het productieproces bestaat uit zed duidelijke fases die in chronologische volgorde zijn; snijden, zouten, wassen, bezinken, roken en drogen of uitharden.
Babilla (Kniegewricht): een sappig stuk met een ovale vorm met een klein botje aan de bovenkant.
Ondanks dat het een botje heeft waar gemakelijk langs gesneden kan worden heeft het product hierdoor een regelmatige vorm met veel vlees.
Na drogen weegt het zo'n 5-6 kg. De duur van dit proces is minimaal zeven maanden zodra het zouten begint.
Meer aanbiedingen
Service & Contact
Snel regelen in je accountBekijk je bestelling, facturen of pas je gegevens aan.
Heb je ons nodig?We helpen je graag via de contactpagina of het formulier