
Beef Demi Glace Salsus
Product specificaties
Leverancier | a la carte produkter |
Artikel nummer | ALC001 |
Art. nr. leverancier | 7731 |
Land van herkomst | Noorwegen |
Omschrijving
Salsus beef demi-glace wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De bouillons worden bereid door het roosteren van botten en groenten om hun rijke smaak te versterken, waarna ze in een kookpot met water, groenten en kruiden langzaam worden gekookt. Er worden geen toevoegingen gebruikt.
Ingrediënten: Gereduceerde runderbouillon (Water, Vlezige Runderbotten, Ui, Wortel, Prei, Tomatenpuree, Knoflook, Tijm, Jeneverbessen, Peper, Rozemarijn, Kruidnagel, Laurierblad) en Zout.
Bewaar op een koele, donkere plaats - Na openen in de koelkast bewaren en binnen 3-4 dagen gebruiken. Je kunt het product ook invriezen in een geschikte container.
Meer aanbiedingen
Service & Contact
Snel regelen in je accountBekijk je bestelling, facturen of pas je gegevens aan.
Heb je ons nodig?We helpen je graag via de contactpagina of het formulier