Colatura di Alici di Cetera
Direct beschikbaar.
Art. nr. 560121Product specificaties
Leverancier | Delfino Battista S.r.l. |
Artikel nummer | 560121 |
Art. nr. leverancier | 4069 |
Land van herkomst | Italië |
Allergenen info

vis
Kan bevatten
Omschrijving
Colatura een bijproduct van gezouten ansjovis.Via een gaatje onderin de ton waar de ansjovis met zout ligt druppelt de colatura naar buiten, het is dus heel sterk en zout van smaak! Extract van gezouten ansjovisAan de Amalfitaanse kust maken ze traditioneel Spaghetti con la Colatura, met peterselie, knoflook, peperoncino en wat colatura, voor dit gerecht kook je de pasta in ongezouten water.Wij hebben de Slow Food versien, wat inhoudt dat de ansjovis alléén voor de kust van het dorpje Cetara vandaan mag komen.De productie beperkt. Het zit in flesjes van 40ml.
Meer aanbiedingen
Service & Contact
Snel regelen in je accountBekijk je bestelling, facturen of pas je gegevens aan.
Heb je ons nodig?We helpen je graag via de contactpagina of het formulier