
Konbu-kuro azijn
Product specificaties
Leverancier | Swaffou NV |
Artikel nummer | 770334 |
Art. nr. leverancier | 4237 |
Land van herkomst | Japan |
Omschrijving
Kombu-Kurozu is een smaakgevende zwarte azijn. Om te beginnen maken we zwarte azijn van kombu-zeewier van een grote hoeveelheid makombu (kombu zeewier) uit Hokkaido en ongepolijste kleefrijst. Vervolgens mengen we deze azijn met Mikawa hon mirin, honing gemaakt van de nectar van honderden bloemen, zwarte suiker uit Okinawa en honjozo usukuchi shoyu (sojasaus, zouter en lichter van kleur dan gewone sojasaus). U kunt deze azijn gebruiken als dressing en saus.•Ingrediënten: ongepolijste, zwarte kleefrijstazijn, makombu (kombu-zeewier), zwarte melasse, hon mirin, amazake, Japanse honing, bonitobouillon, honjozo usukuchi shoyu (sojasaus, zouter en lichter van kleur dan gewone sojasaus, bevat soja en tarwe)•Bewaren: Bewaar op een koele, donkere plaats en vermijd direct zonlicht.
Meer aanbiedingen
Service & Contact
Snel regelen in je accountBekijk je bestelling, facturen of pas je gegevens aan.
Heb je ons nodig?We helpen je graag via de contactpagina of het formulier